Welkom

“Often when you think you are at the end of something, you are at the beginning of something else”
~ Fred Rogers

Coressence

“Core” komt uit het Latijn en betekent Kern, Bron, je Essentie, Liefde. Het staat ook voor mijn naam “Corinne”. Het is de kern waaruit levensenergie, liefde en plezier stroomt, die impulsen geeft tot groei en ontwikkeling als mens, en die stem geeft aan de eigen waarheid. Weer kunnen leven vanuit deze authentieke kern betekent ten volle leven, vervulling vinden, intens liefhebben, vreugde en dromen waarmaken.

Intake

Tijdens onze eerste ontmoeting trekken we anderhalf uur uit om contact te maken met elkaar. Samen zullen we dan proberen (de aard van) je vraag helder te krijgen. Daarbij zal ik ook uitleggen op welke manieren ik werk. Aan het einde van de sessie doe ik je een voorstel en schets ik de stappen die we verder kunnen nemen. Het is dan aan jou om te beslissen of je met mij wilt doorgaan. Het is dan aan te raden om je te committeren tot 3 opeenvolgende sessies.

Je bent op zoek naar een therapeut die bij je past:

Er zijn misschien nog meer redenen waardoor je leven minder stroomt dan je zou willen. Ik kan je helpen je bewust te worden van jouw aandeel in alles waarmee je worstelt en geef je ook mogelijkheden en ruimte om weer in contact te komen met je eigen kracht en essentie.