Wil je een afspraak maken?

Stuur een email naar: info@coressence.nl of vul het onderstaande contacformulier in, waarbij je aangeeft waarvoor je komt.
Of bel me op: 06-24905331

Corinne van den Bergh

Contactformulier

Contactgegevens

Praktijkadres

Herengracht 569A
1017 CD Amsterdam

Neem bij vragen of wens tot meer informatie gerust contact met me op.

Beroepsvereniging FAGT: 15640
KvK inschrijving: 64033759
IBAN: NL68INGB0004298127

Testimonials

Ik voelde me enorm op mijn gemak bij Corinne. Zij luisterde vol begrip en stelde goede vragen. Ook heb ik regelmatig samen met haar gelachen om de absurditeit van sommige van mijn aannames of ideeën. Maar dat was dan zeer bevrijdend lachen.

Anoniem

52 jaar

De therapie die ik bij Corinne heb gevolgd, heb ik als zeer bijzonder ervaren. Ik heb geleerd hoe het voelt om in contact te zijn met wie ik werkelijk ben. Daar waar ik veilig ben, kan vertrouwen, mij kan overgeven en oude patronen en gedachten kan loslaten. Waar ik mij kan overgeven aan angst en verdriet, omdat ik heb geleerd dat ik het zelf kan dragen. Ik heb tijdens de sessies ervaren dat oude, onbewust ingesleten overtuigingen die je klein, angstig en verdrietig houden, niet zijn wie je werkelijk bent. Het vertrouwen wat Corinne geeft, maar ook zeker de betrokkenheid, expertise, liefdevolle maar ook gerichte aanpak en onmiskenbare liefde voor wat ze doet, maakte dat ik mij over mijn schaamte heen kon zetten om dit echt te kunnen voelen. De leegte die ik eerder voelde heeft ruimte gemaakt voor een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen.

Laura

De sessies bij Corinne heb ik ervaren als heel veilig en stevig. Ze zet een veilige setting en duidelijke intentie neer, waardoor ik via gesprekken, ademhaling en lichaamsgerichte oefeningen samen met haar kon werken aan de thema’s die op dat moment speelden. Corinne wisselt waar nodig een liefdevolle houding af met eentje van aanpakken, waardoor ik de sessies altijd als effectief heb ervaren.

Kim

38 jaar

Corinne weet feilloos met welke oefening ze mij op dat moment meer inzicht kan geven in mijn gevoelswereld. Op dagen dat ik geen idee heb waarover ik het zou willen hebben, komt zij direct tot de kern. Ze heeft weinig woorden nodig om mij te begrijpen en is zeer intuïtief en sensitief. Na een sessie ga ik altijd lichter en voldaan naar huis.

Kirsten

Heel dankbaar ben ik dat Corinne het contact met mijn lijf weer heeft hersteld. Dat was ik na een dubbele ziekte behoorlijk kwijt. Heel langzaam voelde ik dat door praten en oefeningen oude trauma’s begonnen te smelten en pijn verdween. Corinne is een prachtige lichaamstherapeut die erg betrokken is en niet bang is voor “tough love”.

Karen

47 jaar

Corinne nodigt me uit om dichter bij mijn kern te komen, met veel geduld, warmte en humor. Op haar eigen, creatieve manier helpt zij mij verder op mijn pad. Ik ben haar dankbaar.

Aukje

Er was behoorlijk vooruitgang op gebieden als levenshouding, overtuigingen, relaties en (oude-) trauma’s. Maar de therapie was vooral te omschrijven als “een reis van het hoofd naar het hart”, die met name openheid, warmte en (zelf-) mededogen vergroot heeft. Ik had vooraf weinig specifieke verwachtingen, maar dit was een opmerkelijk en aangenaam resultaat.

Anoniem

43 jaar

Wat heb je me liefdevol, vol vertrouwen en af en toe heel direct begeleid om helemaal terug in mijn lichaam te komen. Om weer volledig toegang te krijgen tot de intelligentie van mijn lichaam, tot mijn innerlijk weten en met het opbouwen van mijn zelfvertrouwen om daar ook naar te kunnen en durven handelen. Alleen maar dankbaarheid en liefde!

Laura

32 jaar